суббота, 21 апреля 2012 г.

Google представила інструмент Рахунки діяльності Нові


Google запустив панелі Рахунок діяльності "нової, яка дозволяє людям« крок назад і переглянути "свою онлайн-активність. Цей інструмент вимагає від користувачів, щоб підписатися на неї і веде журнал дій користувача здійснюється на всіх продуктах Google. У своєму блозі Google пояснив, що цей інструмент буде надавати користувачам захищений паролем щомісячний звіт про свою діяльність.

Як Google цитує "Знаючи більше про свою діяльність увагу також може допомогти вам вжити заходів для захисту вашого облікового запису Google. Наприклад, якщо ви помітили знак модулі з країн, де ви не були або пристроїв, які ви ніколи не володіли, ви можете змінити пароль негайно, і підписатися на додатковий рівень безпеки, що забезпечується 2-х ступінчастий контроль ".



За допомогою цього інструменту користувач може дізнатися кількість листів вони були відправляти і отримувати і з ким. Їх пошукові запити, а також часу вони витрачають увійшов в систему з різних пристроїв. Приладова панель має Gmail, широта і пошук послуг, але більш помітним, Google + буде включена в найближчим часом.

Чому це хвилює пошук промисловості?

Google може переконати користувачів, щоб підписатися на всі платформи і дозволяє пошуковим гігантом використання соціальних даних для пошуку і карт, але це не піде на користь веб-майстрів та пошук фахівців на всіх.

Google тепер почав пошук шифрування даних (ключові слова) користувачів, які зайшли Це не означає передачі даних для оптимізаторів і вебмастеров, крім рекламодавців. Цей крок з боку пошукового гіганта була сильно проти пошукової спільноти. Останнім часом Firefox також оголосила про свої плани перейти на компанію Google Безпечний пошук за замовчуванням подальше затемнення можливості вебмастеров і оптимізаторів для доступу до передачі даних.

Як шукати промисловості залежати від цього? У поділитися своїми поглядами тут.

Комментариев нет:

Отправить комментарий