воскресенье, 29 апреля 2012 г.

How to Pick an SEO Friendly Designer


Веб-дизайнер є одним з осіб, без яких не представляється можливим створити сайт. Однак, коли SEO, то, веб-дизайнери можуть бути дуже болючими для розгляду. Хоча існує безліч веб-дизайнери, які SEO-досвідчений, він все ще не є винятком наткнутися на дизайн геніїв, які зосереджені тільки на графічному аспекті сайту. Для них SEO це не їхня справа, і вони не наплювати на те, як неважливо, як хороше ранжирування в пошукових системах. Зрозуміло, якщо ви наймаєте такого дизайнера, не чекайте, що ваш сайт буде високий рейтинг в пошукових системах.

Якщо ви будете робити SEO самостійно, то ви, можливо, не дбають про навички SEO веб-дизайнер, але ще є питання проектування, як ми побачимо далі, які можуть вплинути на ваш рейтинг дуже погано. Коли він чи вона розробляє сайт проти правил SEO, то це не можливо, щоб виправити це за допомогою прийомів SEO.

Коли ми говоримо, що вам потрібно, щоб найняти SEO-дружній дизайнером, ми виходимо з того, що ви про SEO, і ви знаєте SEO, але якщо у вас немає, то зверніть увагу на підручник SEO і SEO Контрольний список. Якщо у вас немає уявлення про SEO, то ви навряд чи зможете вибрати SEO-дружній дизайнер, тому що ви не будете знати, що шукати.

Один з найголовніших випробувань, якщо дизайнер SEO-дружні чи ні, це подивитися на його минуле сайти - вони зробили професійно, особливо в SEO відділу. Якщо їх минуле сайтів не проявляють кричущий помилок SEO, такі, як ті, які ми вкажемо в секунду, і вони добре ранжируватися, це рекомендація, що ця людина стоїть найму. У всякому разі, після того, як ви подивіться на минулі сайтів, попросіть дизайнера, якщо він або вона зробив SEO для своїх минулих сайтів, тому що в деяких випадках може виявитися, що клієнт сам або сама зробила багато що для оптимізації сайту, і саме тому сайт ряди добре.

Ось перелік загальних веб-дизайну гріхи, які зроблять ваш сайт лиха SEO. Якщо ви помітили будь-яку або всі з наступних дій у минулому сайти ваші потенційні дизайнер створив, просто перейти до наступного дизайнеру. Ці SEO-недружні елементи дизайну є абсолютними гріхи, і якщо клієнт робить їх робити це, не дизайнер, який буде використовуватися нижче методів заслуговує уваги:

1 покладатися на флеш

Багато дизайнерів, як і раніше вважають, що Flash є наступна краща річ після хліба в нарізці. У той час як Flash може бути дуже художньо і зробити сайт виглядати круто (і завантажити назавжди в браузері), сильно Flash-видання сайти катастрофа з точки зору SEO. Проста HTML-сайти місце краще в пошукових системах і, як ми вкажемо в оптимізації флеш сайтів, якщо використання спалаху є обов'язковим, то HTML-версія тій же сторінці більш обов'язковим.

2 Немає внутрішні лінки, або дуже мало зв'язків
Внутрішні посилання зворотні посилання і вони дуже важливі. Звичайно, це не означає, що весь текст на сторінці має бути гіперпосиланням на всі інші сторінки на сайті, але якщо є тільки декілька внутрішніх посилань на сторінці, це упустили шанс отримати зворотні посилання.

3 зображення, а не текст якоря
Це ще одна часта помилка багатьох дизайнерів зробити. Якірний текст відіграє важливу роль в SEO, і коли ваші посилання не мають якірний текст, це погано. Правда, для пунктів меню та інші елементи сторінки, це набагато простіше у використанні, ніж зображення текст, тому що з текстом Ви ніколи не можете бути впевнені, що буде коректно відображатися на екранах користувачів, але так як це впливає рейтинг вашого сайту в негативній Таким чином, ви повинні пожертвувати красою функціональності.

4 Messy коду та коду тонн

Якщо у вас немає уявлення про HTML, то це може бути неможливо для вас, якщо судити код сайту є брудною і, якщо обсяг коду, є надмірним, але чистота коду є важливим критерієм для SEO. Коли код це брудна справа, він не може бути spiderable на всіх, і це може в буквальному сенсі виключити ваш сайт з пошукових систем, тому що вони не зможуть проіндексувати.

5 Надмірне використання (SEO недружніх) JavaScript
Подібно Flash, пошукові системи не люблять JavaScript, особливо тонн цього. Насправді, найгірше з JavaScript, що якщо не закодовані належним чином, цілком можливо, що в зв'язку з використанням JavaScript сторінок (або частини з них) не spiderable, що автоматично означає, що вони не будуть індексуватися.

6 Overoptimized сайтів
Overoptimized сайти не краще, ніж при оптимізованої. Насправді, вони могли б бути набагато гірше, тому що, коли вам матеріал за ключовими словами і використовувати інші методи (навіть якщо вони не є Black Hat SEO), щоб штучно завищити рейтинг сайту, це може вам заборонити пошуковим системам, і це найгірше, що може трапитися з сайту.


7 динамічних та інших SEO без ЧПУ
Ну, може бути динамічний URL, не зовсім дизайн питання, але якщо ви отримуєте ключ сайту - тобто не від вас, щоб завантажити та налаштувати його і створити посилання всередині - то динамічні URL, погано, і ви повинні запитаєте дизайнер / розробник не використовувати їх. Ви можете переписати динамічні та інші SEO без посилань, дружніх на свій розсуд, але насправді це означає, щоб драматичні зміни на сайті, і це навряд чи точки наймати дизайнера.

Ці питання дуже важливі, і саме тому ви повинні слідувати за ними, при виборі SEO-дружній дизайнер. Деякі з питань, включених в список так погано для SEO (наприклад, Flash, JavaScript), що навіть якщо сайт являє собою дизайнерський шедевр, і ви просувати його сильно, ви все одно не зможете отримати гідну рейтингу. SEO зручність дизайну необхідністю, а не примха, і ви не повинні погоджуватися на SEO-недружні дизайн - це може бути дуже дорого!

Комментариев нет:

Отправить комментарий